Ruotsin reissu

14.8.17 lähdimme Diran omistajan Sannan kanssa Ruotsiin astutusmatkalle. Tiistaina 15.8.17 saavuimme Erikan Spiron omistajan luokse Härnosandiin. Eikä siinä kauaa mennyt kun ensimmäinen astutus oli tapahtunut. Ei tarvittu apuja, eikä oikein tarvinnut Spiron edes liehitellä morsiantaan, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Puolisen tuntia pariskunta lepäili, jonka jälkeen hoitivat homman uudelleen! Kahtena seuraavana päivänä hyvä kun saatiin morsian autosta, kun homma oli jo käynnissä. Näin helppoa astutusta en ole vielä nähnyt.

Koko reissun Dira oli niin rennosti kuin vain olla voi. Ei jännittänyt laiva tai hotellit. Yöt nukkui minun kainalossani, vaikka mammankin kainalo oli tarjolla. 🙂

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *