14.10.17 pennut ovat syntyneet!

Tuli siinä valvottua koko yö synnytystä odotellessa. Diran lämmöt laskivat tosiaan eilen puolilta päivin ja pysyivätkin alhaalla yli puolen yön. Yön mittaan ravattiin ulkona tiheään tahtiin ja Dira oli melko tuskainen.

Supistukset alkoivat n. 3.30 ja Dira rauhoittui pentulaatikkoon. 04.00 syntyi ensimmäinen pentu, pieni pikimusta poika 190g. Pian supistukset alkoivat uudelleen ja Dira teki kovasti töitä saadakseen 353g painavan mustan tytön maailmaan klo 04.50. Kolme seuraavaa syntyivät paljon helpommin ja Dirakin rauhoittui huomattavasti. Olin ihmeissäni kuinka levoton se oli kahden ensimmäisen synnyttyä, kun edellisessä synnytyksessä se oli viilipytty. Ei sillä, hommansa se hoiti silti mallikelpoisesti. 05.45 syntyi kolmas pentu; punainen tyttö 284g. 06.15 neljäs pentu; punainen tyttö 291g ja 06.50 homma oli valmis mustan nartun 288g myötä.

Hetken vielä odoteltiin, joskos bonuspentu vielä syntyisi, mutta heti viidennen putsattuaan Dira nukahti niin levollisesti, että saattoi päätellä, että pennut olivat tässä. Sitten pissalla ja pesulle ja koko konkkaronkka nukkumaan söpön tuhinan täyttäessä huoneen. <3

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *