Pennut jo viikon vanhoja

Eilen pennuilla oli 1 vko synttärit. Sen kunniaksi pennuista löytyy uudet kuvat S-pentueen sivuilta. Kaikki voivat hyvin. Dira oli hieman levoton pe-la päivinä eikä enää viihtynyt pentulaatikossa. No levottomuuden syyksi selvisi nälkä! Nyt on sitten mamman ruokavaliota säädetty edelleen tuhdimmaksi ja taas on rauha maassa. Dirahan on aivan uskomattoman hyvässä kunnossa! Se olisi ihan valmis lähtemään kisaradoille juoksemaan. Mutta nyt taidetaan kuitenkin tyytyä vain takapihalla pallon perässä juoksemiseen.

Kasvua pennuilla on tapahtunut seuraavanlaisesti ensimmäisen viikon aikana:

(1. paino syntymäpaino, 2. paino 7vrk iässä)

Pentu 1: 190g –  381g

Pentu 2: 353g – 634g

Pentu 3: 284g – 542g

Pentu 4: 291g – 565g

Pentu 5: 288g – 573g

 

Kuvaussessio voi olla väsyttävää puuhaa.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *