Pennut 2,5 viikkoa

Lauantaina pennut täyttivät jo 2 viikkoa. Välietapin kuviakaan en kerinnyt ottamaan ajoissa, kun oli niin toiminnan täytteinen viikonloppu. Hupsin kanssa oltiin lauantaina Janika Majasaaren agilitykoulutuksessa ja jäi todella paljon oppeja käteen! Hups on aivan huisin mainio pieni aussien alku. Sunnuntaina olikin Aadan vuoro ohjastaa Hupsia Lagun junnutiimin koulutuksessa. Tytär kyllä kohta pieksee äitinsä ohjauksessa… Taitaa samalla lähteä äitin koirakin. 😀

Mutta ne pennut… Loppuviikon/viikonlopun aikana ovat silmät avautuneet ja kuuleekin ne jo. Touhu lisääntyy pentulaatikossa päivittäin ja kiinnostus ulkomaailmaa ja ihmisiä kohtaan kasvaa koko ajan. Aada viettää suurimman osan vapaa-ajastaan pentulaatikossa istuen ja pennut kiipeävät tytön syliin nukkumaan.

Pentu 5, lasten lemppari Esmeralda, on selkeästi muita edellä kehityksessä ja istuskeli laatikossa katsellen ympärilleen, kun muut vielä ryömivät. Silmätkin aukesivat kaksi päivää muita aiemmin. Esmeralda (lasten nimeämä) on tällä hetkellä myös selkeästi sosiaalisin ihmisiä kohtaan.

Pentu 2, Mursu, on pennuista ärhäköin. Tänään leikkasin pentujen kynnet ensimmäisen kerran ja eihän siitä tämän kanssa meinannut mitään tulla, kun kiljui ja rimpuili minkä ehti. Tänään myös nauroin katketakseni sen kiivetessä Diran päälle muristen painimaan ja voi sitä murinaa, kun Dira sen pökkäsi alas kaulastaan.

Pentu 1, Sisu, on selkeästi muita jäljessä kehityksessä. Luulen, että se on saanut alkunsakin muita myöhemmin. Se nukkuu eniten ja kävely on vielä kaikista huojuvinta. Se rauhoittuu ihanasti ihmisen syliin. Joskin kynsiä leikatessa yllätyin siitä, kuinka kovasti kiltti pikkupoika laittoi vastaan.

Pentu 3, toinen kaksosista, (näille pitäisi keksiä erilliset lempinimet) tykkää kovasti myös ihmisestä. Tyttö on hyvin käsiteltävissä ja kynsien leikkuu sujui todella helposti. Tämä pentu tuntuu tällä hetkellä melko itsenäiseltä. Sillä ei ole vielä silmät auenneet ihan auki asti.

Pentu 4, toinen kaksosista, tuntuu myös kiltiltä tyypiltä. Harjoittelee jo painia muiden pentujen kanssa. Suht hyvin käsiteltävä, mutta kyllä tämänkin pennun kanssa keskusteltiin leikataanko kynsiä vai ei. Tämä tyttö on valtavan kaunis!

Pentujen painot tänään:

  1. 857g
  2. 1283g
  3. 1144g
  4. 1173g
  5. 1190g

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *