Pennut 5 viikkoa – NIMET

Pennuilla on ollut touhun täyteinen viikonloppu, kun mammakoiran oma mamma Sanna oli kylässä koko viikonlopun. Kyllä on pentuja paijattu ja pyöritelty ja löytyihän sieltä se sopiva pentunen lähtemään sitten kotiin Diran kanssa joulukuussa.

Niin ja pennuilla on nimet:

  1. Pähkähullun Sisu jo syntyessään
  2. Pähkähullun Sitä saa mitä tilaa
  3. Pähkähullun Sattuuhan sitä
  4. Pähkähullun Soonmoro
  5. Pähkähullun Se on siinä

Nyt pennut on sirutettu ja rekisteröity. Tiistaina on vuorossa silmäpeilaus.

Luonne-eroja näkyy jo selkeästi.

Sisu on hurmuri ja reipas tyyppi pentulaatikossa, mutta pentuhuoneen ulkopuolinen maailma hirvittää pikkukaveria hurjasti. Sisu tarvitsee aikaa.

Mursua ei elämä paljoa hetkauta. Se valloittaa taloa aivan yksinään häntä iloisesti töttöröllä. Tykkää leikkiä ja kirmaa ihmisen luo heti kutsuttaessa.

Kajalla ei virta lopu! Se on uskomaton puuhastelija, joka jo kovalla äänellä vaatii pääsyä suljetuista ovista. Ei ole paikkaa mitä se ei tutkisi. Sitä ei paljoa muiden pentujen seura nappaa, vaan itsekseen puuhailu on paljon kivempaa.

Tulilla on pieni jarru uusissa tilanteissa, mutta nopeasti pääsee yli asioista. Aina kuitenkin pitää ottaa pieni tuumaustauko. Leikissä sitä ei selätetä, ei muut pennut, ei ihminen, ei mammakoira.

Esmeralda on edelleen ihmisten kullannuppu ja tukeutuu paljon ihmiseen. Se on todella sosiaalinen. Se on hyvin äänekäs. Tutkii paikkoja suht reippaasti, mutta suusta pääsee koko ajan piip piip. Esmeralda leikkii jo lelulla ihmisen kanssa ihan tosissaan eikä päästä irti saaliistaan.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *