Pennut 6 viikkoa

Kaikilla pennuilla on nyt omat kodit ja jakokin tehtynä, kuka menee minnekin. Sitä saa mitä tilaa lähtee Diran mukana Kokkolaan, Sisu jo syntyessään muuttaa Helsinkiin, Sattuuhan sitä jää meille vielä viikoiksi, kunnes 15 viikon iässä lähtee Ruotsiin, Soonmoro lentää Itävaltaan ja Siinä se on muuttaa Vaasaan. Ihanat kodit tiedossa jokaiselle!

Viime viikolla pennut kävivät silmätarkastuksessa ja kaikki oli kunnossa. Erityismaininnan ne saivat hyvästä ja reippaasta käytöksestä. Torstaina käytiin kylässä pentujen isoveljen Lennin luona ja hurjan reippaita pikkutyypit olivat vieraassa ympäristössä. Tällä viikolla on aloitettu ulkoilut hyytävässä ja kosteassa säässä. Onhan se jännää pentujen mielestä, mutta yllättävän rohkeita ovat tutkiessaan takapihaa.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *