K-pentue tulossa

Ruotsin reissuhan ei mennyt ihan putkeen. Liikkeellä oltiin ihan liian aikaisin. Siispä oli vaihtoehto B:n vuoro. Olin miettinyt Kimiä Diralle jo Diran viime pentueen kohdalla, joten valinta oli helppo kääntyä Satun puoleen ja ehdottaa treffejä Kimin kanssa. Kolmannet treffit tuottivatkin jo tulosta!

Dira on ultrattu kantavaksi 2.5.2019. Pentuja odotellaan siis syntyväksi toukokuun viimeisellä viikolla.

2 kommenttia artikkeliin ”K-pentue tulossa

 1. Terve. Olen katsellut netistä kenneliäsi ja koiriasi huomasin myös että teille on vasta tullut pentue. Haluaisin alustavasti kysellä onko pennut jo varattu Ja onko pentuja suunnitteila myöhemminki?

  Vastaa

  1. Hei,
   pennuille on jo useampia kotiehdokkaita. Varmuudella kaikki eivät ole varattuna. Seuraava pentue syntyy alkusyksystä. Otahan vaikka sähköpostitse yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *