Priima on astutettu

Priima ja Bleikki treffasivat tammikuussa onnistuneesti useamman kerran. Nyt odotellaan jännityksellä helmikuun loppua ja ultraa. Toivottavasti saamme hyviä uutisia ja uusia Pähkähulluja maailmaan maaliskuun lopulla.

Tämä pentue tulee olemaan jo kolmas polvi Pähkähulluja. Neljäs polvi ”omia” koiriani. Kotonahan minulla asustaa edelleen kaiken alku ja juuri Priiman isoäiti Pähkä.

Jos estit itsellesi aktiivista harrastuskaveria, älä epäröi olla yhteydessä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Priima on astutettu

  1. Hei!
    Olisimme kiinnostuneet Australianpaimenkoira narttupennusta. Haluaisin tiedustella, mikä teidän pentu tilanne on? Olemme molemmat kasvaneet koiraperheissä ja omasta koirasta olemme haaveilleet pitkään. Meillä ei ole pennusta kokemusta mutta olemme valmiita oppimaan ja tutustumaan uusiin koiralajeihin yhdessä koiran kanssa! Olemme hyvin urheilullisia ja aktiivisia, joten koira saisi paljon liikuntaa kanssamme. Mielelläni kerron meistä ja kokemuksistamme lisää.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *