Pentulaatikko

Blackin ja Ohon pennut syntyivät 11.1.2023.

3 urosta ja 3 narttua. Kaikilla pennuilla on alustavasti oma koti sovittuna.

YHTEISTYÖKOTIA ETSII:

10kk ikäinen Amerikan tuonti aussie uros etsii yhteistyökotia. Koira on todella hyvin sosiaalistettu, peruskoulutettu ja paimennuskoulutuskin on jo hyvällä mallilla. Etsin koiralle paimentavaa kotia. Koti voi olla joko tilalla työkoirana. Nyt suurin osa paimennuskokemuksesta nautojen parissa. Tai koti tästä Seinäjoen lähistöltä, jolloin paimennuskoulutusta saa suoraan minulta, niin paljon kuin vain haluaa.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, olehan yhteydessä! Soittoajasta kannattaa sopia viestillä. Työni luonteen vuoksi en ole kovin helposti puhelimitse tavoitettavissa.

outi.koykka@gmail.com

040 5144637

UUTTA KOTIA ETSII:

1,5 -vuotias uros etsii uutta kotia. Koiralla ovat välit tulehtuneet nykyisessä isommassa koiralaumassa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö uudessa kodissa voisi olla koirakaveria. Yksittäisten koirien kanssa poika tulee hyvin toimeen. Ei väliä onko kaveri uros vai narttu. Ihan pienten lasten perheeseen en koiraa suosittele. Sillä koira on jonkin verran reaktiivinen. Isompien lasten kanssa ei mitään ongelmaa. Tulee toimeen hienosti myös muiden kotieläimien kanssa. Koira on kuvattu terveeksi. Jos etsit kaveriksi jo aikuista, peruskoulutettua koiraa, olehan yhteydessä. Pojalla on harrastusvuosia edessä vaikka millä mitalla. Tästä tyypistä saa varmasti harrastuskaverin lajiin kuin lajiin.

Koira lähtee ehdottomasti ensin koeajalle.

outi.koykka@gmail.com

040 5144637

Katso tulevat pentueet / See upcoming litters:

SUUNNITTEILLA

Yleistä infoa Pähkähulluista pennuista:

PENNUT

Jos etsit itsellesi aktiivista, hyvällä moottorilla varustettua Pähkähullua aussieta, älä epäröi ottaa yhteyttä 🙂

Pennut myydään vain ja ainoastaan harrastaviin koteihin.

Outi Vataja

040 5144637

outi.koykka@gmail.com